De Rode Pilaren drogist van formaat
Hartelijk welkom
 
bij de webwinkel van de Rode Pilaren.
 
 
 
 

Ruim 1700 artikelen zijn in onze webwinkel aanwezig! en het aanbod van hoogwaardige produkten groeit nog steeds. Typ enkele letters in van merk, omschrijving of inhoud en klik op het loepje, alle hits zullen dan zichtbaar worden waaruit u een keuze kunt maken. 

Betalen bij Drogist De Rode Pilaren kan met

Op http://www.rodepilaren.nl kunt u veel meer achtergrondinformatie lezen over verschillende onderwerpen die betrekking hebben tot uw gezondheid in het algemeen. Er is op de site van Drogist De Rode Pilaren nog veel meer te beleven. Alle geheimen rondom natuurlijke cosmetica, natuurlijke haarverzorging worden haarfijn uitgelegd. Kortom een bezoek meer dan waard!

Het "online" betalen via internet is voor vele nog steeds een grote drempel, daarom hebben wij voor u een "veilig" en "real-time" betalingssysteem opgezet, zodat u zonder zorgen online betalingen kunt verrichten. U kunt betalen met iDEAL, VISA, Eurocard Mastercard en natuurlijk blijven onze andere opties zoals vooruitbetalen of ophalen in een winkel beschikbaar. In verband met stoneringen versturen wij de pakketten na 5 werk dagen bij een eenmalige incasso. Drogist De Rode Pilaren zet zich altijd in voor top service en betrouwbaarheid.

Wij wensen u veel winkel plezier, Team De Rode Pilaren.